Терапии за лице THALION

Красота, родена от сърцето на океана. С понятието „Thalasso“ свързваме с възстановяващата сила и енергия на морето.
Thal’ion световният лидер в грижата за лицето и тялото с морски продукти в повече от 80 страни в целия свят – в най-елитните козметични салони и в най-луксозните SPA хотели.

Лабораториите на Thal’ion Institute са разположени на брега на Атлантическия океан, в областта Бретан във Франция. Тази територия е под защита на Юнеско като световен биосферен резерват. В уникална природна среда, с изключително чиста морска вода се отглеждат и събират водораслите, които са в основата на козметичната марка Thal’ion.

Грижата за лицето на Thal’ion е истинки ритуал на красотата. Всяка козметична процедура започва с анализ на Вашата кожа. След това за Вас ще бъде съставена индивидуална програма, отговаряща на Вашите специфични нужди.

Необходима Красота ТHALION

Абсолютна хидратация
35 лв.
1 час

Идеална терапия за суха кожа. С приложението на активни възстановяващи и овлажняващи съставки извлечени от дълбините на океана, вашата кожа ще се възстанови и ще изглежда отново блестяща, мека и красива. В допълнение ви препоръчваме продуктите от линията за хидратация ТАЛИСОРС.

Интензивно подхранване.
35 лв.
1 час

Богатите на морски есенциални киселини продукти доставят на Вашата кожа ценни хранителни вещества и витамини. Омекотяват кожата, подхранват и изтриват следите от умора и стрес. Вашата кожа е тонизирана и свежа. В допълнение ви препоръчваме продуктите от линията за подхранване и интензивна хидратация ТАЛИСОРС.

Необикновена чистота.
35 лв.
1 час

Терапия за мазна и смесена кожа. Като морски бриз освежава вашата кожа! Подходяща е за мазна и смесена кожа. Матира и тонизира кожата на лицето. Премахва лъскавия вид, нормализира себумната секреция. Кожата Ви е чиста, блестяща и матирана. В допълнение ви препоръчваме продуктите от линията ТАЛИОН за мазна и проблемна кожа АЛГОПУР.

Безкрайна нежност.
35 лв.
1 час

Деликатна морска терапия, подходяща и за най-крехката и чувствителна кожа. Моментално успокоява зачервяванията, коригира капилярите и възстановява защитната бариера на кожата. В допълнение Ви препоръчваме продуктите от линията за чувствителна кожа ОЛИГОДЗЕН.

Акнишок.
35 лв.
1 час

Иновативна терапия за акнеична зряла кожа. Активните съставки в професионалните продукти ограничават бактериалната инфекция, регулират себореята и успокояват възпаленията. Вашата кожа е отново чиста и свежа.

Луксозни терапии Подмладяване и блясък

Кислороден експерт и блясък 35+
45 лв.
1 ч. и 15 мин.

Морски екстракти, минерали, микроелементи възстановяват стресираната и уморена кожа. Ще я обновят, тонизират и стимулират. Истинска глътка кислород за зряла и отпусната кожа. Терапия Кислороден експерт ще помогне на вашата кожа да се пребори с последиците на градския живот.

Абсолютен лифтинг 40+
45 лв.
1 ч. и 15 мин.

Терапията ви осигурява глобална грижа за запазване на младостта.
Патентования изпълващ комплекс стимулира синтеза на колаген, уплътнява клетъчната структура и видимо повдига на овала на лицето.

Перфектна младост 45+
45 лв.
1 ч. и 15 мин.

Подмладяваща терапия за лице от ново поколение. Пептидите извлечени с биотехнологии стимулират структурните елементи на кожата, увеличават синтеза на колаген. Екстракта от морско безсмъртниче осигурява лечебно и възстановяващо кожата действие. Терапията ви осигурява комплексен подход: запълва бръчките, подобрява овала на лицето и видимо подмладява Вашата кожа!

Стягане 50 +
45 лв.
1 ч. и 15 мин.

Идеален ритуал, стимулиращ гладкостта на кожата. Осигурява активна борба с последиците от времето, възстановяващ младежкия вид. Тази терапия в цялостност подпомага на кожата да възстанови своя тонус и еластичност. Цел: премахване на бръчките и фините линии.

Лифтинг експерт за очния контур.
30 лв.
45 мин.

Ефективна терапия, която помага за намаляване на бръчките и фините линии от околоочния контур по 3 начина: снабдява с кислород, стяга и незабавно изглажда кожата. Дарява очите със сияние и красота.

 

Tea house - козметично студио
Бургас
ж.к. Славейков, бл. 148, вх. В, партер(в тунела с изглед към стадиона)
те.: 056 / 88 46 40;

GSM 0894 652 582
teahouse.bs@gmail.com