Маникюр и педикюр

Грижа за ръце

Маникюр без лак

Отстраняване на стария лак, оформяне на свободния край на нокътна плочка, избутване или изрязване на кутикулата, хидратиране на ръцете.

Маникюр с лак
Гел лак
Сваляне на Гел лак
Изграждане с гел
Поддръжка гел
Изграждане с акрил
Ноктопластика с удължители
Удължаване на 1 нокът
Френски маникюр
Декорация на един нокът
Спа маникюр

МаникюрОтстраняване на стария лак, ексфолиране на ръцете със скраб, оформяне на свободния край на нокътна плочка, почистване на кутикулата, нанасяне на подхранваща маска за ръце, масаж на ръцете, обезмасляване на плочката, поставяне на основа за нокти, лакиране на ноктите с желания лак, нанасяне на топ лак, изсушител.

Френски Маникюр
Лак

Отстраняване на стария лак, оформяне на свободния край на нокътна плочка, поставяне на основа за нокти, лакиране на ноктите с желания лак, нанасяне на топ лак, изсушител.

Камък цирконий
Парафинова терапия с нар и червени боровинки (ръце)
Парафинова терапия с нар и червени боровинки (крака)

Грижа за крака

Обикновен Педикюр без лак

Козметичен педикюр – отстраняване на стария лак, поставяне на краката в ароматна вана, отстраняване на загрубялата кожа от ходилото, отстраняване на кутикулата и оформяне на свободния край на нокътната плочка, ексфолиране и хидратиране.

Козметичен педикюр с лак
Лак крака
Гелиш педикюр
Спа педикюр

ПедикюрСпа Педикюр – отстраняване на стария лак, поставяне на краката в ароматна вана, отстраняване на загрубялата кожа от ходилото, отстраняване на кутикулата и оформяне на свободния край на нокътната плочка, ексфолиране и хидратиране, масаж, маска и лак.

Парафинова терапия за крака
 

Tea house - козметично студио
Бургас
ж.к. Славейков, бл. 148, вх. В, партер(в тунела с изглед към стадиона)
те.: 056 / 88 46 40;

GSM 0894 652 582
teahouse.bs@gmail.com