За нас

Екип

Мария Янкулова – Козметик и собственик на студио Tea House

Скъпи клиенти, завършила съм професионален колеж в Англия със Специалност Beauty Therapist. Обучението ми продължи в рамките на една година в „London School of Beauty and Make-up“престижен колеж е сърцето на Лондон.

Прочетете повече

 

 Илияна Иванова – Козметик в студио Tea House

21460052_10156572414112738_807503660_o

Прочетете повече

 

Станислава Димитрова – Маникюр, педикюр, ноктопластика

Станислава Димитрова - маникюр Бургас

 

Защо студио Теа House?

От името което избрахме се досещате, че предлагаме една съвършено нова концепция, в която ключови думи са здраве, красота, изкуство, вътрешен мир и усъвършенстване. Ние не предлагаме само стандартни разкрасителни и релаксиращи процедури, а много повече – начини и средства клиентите ни да постигнат хармония със себе си и да развиват умения за съзерцание и творчество. При нас ще намерите богат асортимент от чай и уникални сувенири, произведения на изкуството и натурална козметика.

Нашите търсения на хармония, душевен мир и релакс ни отведоха в древноста, където една ароматна чаша чай, въплъщава вековната мъдрост. Чаените церемонии пробуждат сетивата, карат ни да съзерцаваме природата, активират творческата сила.

Студио Tea House e красиво, спокойно и одухотворено място за срещи със съмишленици, ценители на красотата и разбира се любители на чая – елексира на живота. С много любов и желание, създадохме едно различно място, където се ражда красотата във всички нейни форми и нюанси.

Как ще Ви посрещнем в студио Теа House?

В древността изчистеният стил на чайните е насочвал вниманието към детайлите и красотата около и в нас. Домакинът е създавал подходяща атмосфера, носеща естетична, интелектуална и физическа наслада на гостите. За постигане на тези цели са били необходими умения в сферата на изкуствата, занаятите, себеотрицание и внимание към нуждите на другите. В този смисъл и подборът на нашия екип е много внимателен и съчетава специалисти от различни сфери – козметика, рехабилитация, изкуство. Ние ще Ви посрещнем с усмивка, с нужния респект и уважение и ще се погрижим за Вашите нужди.

Наши партньори

 

Tea house - козметично студио
Бургас
ж.к. Славейков, бл. 148, вх. В, партер(в тунела с изглед към стадиона)
те.: 056 / 88 46 40;

GSM 0894 652 582
teahouse.bs@gmail.com